Info
Oddelki
POKLIČITE NAS 01/ 241 31 48PIŠITE NAMBrezplačna številka: 080 11 08
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
  
Revija Ciciban - Nande
revija ciciban - nande
Redna cena: 78,60 EUR
Akcijska cena: 55,02 EUR    
DODAJ V KOŠARICODODANO

30 % NIŽJA CENA ZA UPORABNIKE KOMPLETA NANDE

V ceno je zajeta naročnina od septembra 2023 do avgusta 2024. V tej ponudbi boste prejeli 11 revij, od teh je ena (poletna) obsežnejša.

Revija Ciciban prijazno vabi k branju s kakovostno književnostjo, poljudnimi besedili, vrhunskimi ilustracijami in zabavnimi nalogami. Od 6. leta naprej.

Čudovite pravljice, zgodbe, pesmi in uganke najboljših avtorjev so hrana za domišljijo. Vabijo k samostojnemu branju ali večernemu branju skupaj z odraslim ter ponujajo dobro izhodišče za pogovor in razvoj vrednot.

Leposlovna besedila dopolnjujejo poljudni in novinarski članki za spoznanje narave, sveta in družbe. Otrok počasi odkriva področja, ki ga še posebej zanimajo: bere o živalih ali o najnovejših dosežkih tehnike, o športu ali o vesolju, o novih knjigah ali filmih.

Vrhunske ilustracije in fotografije otroka pritegnejo in razvijajo njegov estetski čut. Različno dolga besedila in pregledno oblikovanje ga spodbujajo k branju na papirju, ki je nujno za uspešno in poglobljeno učenje.

Z igrivimi nalogami za samostojno reševanje se neobremenjeno uri v pozornem opazovanju, logičnem sklepanju, jezikovnem izražanju, matematičnih predstavah ter ob reševanju krepi samozavest.


Ob naročilu revije Ciciban prejmete:
- knjižno darilo za naročnike (prejmete novembra)
- revijo za starše Pogled
- dostop do spletnih vsebin za najmlajše na portalu Cici svet