Info
Oddelki
POKLIČITE NAS 01/ 241 31 48PIŠITE NAMBrezplačna številka: 080 11 08
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
  
REVIJA CICIDO - letna naročnina
revija cicido - letna naročnina
Redna cena: 91,20 EUR
Akcijska cena: 77,40 EUR    
DODAJ V KOŠARICODODANO

15 % NIŽJA CENA ZA NAROČNIKE

V ceno je zajeta naročnina od septembra 2024 do avgusta 2025. Prejeli boste 11 številk (od teh je ena številka – poletna – obsežnejša).
V tej ponudbi boste deležni 15 % popusta (glede na ceno v prosti prodaji), novembra pa boste prejeli še aktivacijsko kodo Učimse in naročniško darilo (slikanico). Naročilo velja do preklica.


Revija Cicido vsestransko spodbuja razvoj predšolskega otroka.
Od 2. leta naprej.    


Cicido je premišljeno zasnovana revija za predšolske malčke. Otroke spodbuja na najpomembnejših področjih razvoja in jih vabi k branju v naročju starša, pripovedovanju, plesu, razmišljanju, gibanju, ustvarjanju …

Zgodbice iz vsakdanjega življenja, pravljice, rimanice in pesmi, uganke in druge vsebine najboljših avtorjev.

Za predšolskega malčka so še posebno pomembne vrhunske ilustracije in dobre fotografije, saj ga pritegnejo prej kot besedilo. So otrokovo okno v svet, z njimi razvija svoj estetski čut in se navaja branja na papirju. 

S preprostimi, a učinkovitimi igrivimi nalogami se otrok mimogrede veliko nauči in se počasi in sproščeno pripravlja na šolo. Uri pozorno opazovanje, jezikovne in matematične zmožnosti, logično razmišljanje, povezovanje ter postaja vse bolj ustvarjalen.