Info
Oddelki
POKLIČITE NAS 01/ 241 31 48PIŠITE NAMBrezplačna številka: 080 11 08
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
  
Revija Pil - AKCIJA VŠ
revija pil - akcija vš
Redna cena: 88,20 EUR
Akcijska cena: 61,74 EUR    
DODAJ V KOŠARICODODANO

SAMO ZA DRŽAVNE TEKMOVALCE V VESELI ŠOLI: 30 % POPUST OB NAROČILU REVIJE PIL
 

V ceno je zajeta naročnina od septembra 2024 do avgusta 2025. V tej ponudbi boste deležni 30 % popusta (glede na ceno v prosti prodaji), poslali pa vam bomo tudi prikupno darilo obesek s Šnofijem. Prejeli boste 11 številk (od teh je ena številka – poletna – obsežnejša). Naročilo velja do preklica.

Revija Pil pomaga premagovati izzive odraščanja, zabava, razvedri in širi obzorja.
Za najstnike.


Izzivi odraščanja in najstniških let so veliko bolj obvladljivi, če ti jih pomaga premagovati nekdo, ki te razume, a pri tem ni pokroviteljski. Ki te zabava in razvedri ter marsičesa nauči. Ki s tabo spremlja glasbo, modo, film, šport … Ki ti pojasni tudi tisto, kar ti je neprijetno vprašati. Ki klepeta s teboj na netu in na družabnih omrežjih. Še dobro, da imamo revijo Pil.

V vsaki številki revije Pil boste našli tudi prilogo Vesela šola, izobraževalni projekt, ki je namenjen osnovnošolcem od 4. do 9. razreda. Vesela šola mlade spodbuja k celovitemu pridobivanju znanja, veščin in spretnosti. Namen Vesele šole je širjenje splošnega znanja na hudomušen in igriv način. Vsebine so raznovrstne in vezane na aktualne teme današnjega časa.
obesek s šnofijem         

Ob naročilu revije PIL prejmete prikupno darilo:

OBESEK S ŠNOFIJEM