Info
Oddelki
POKLIČITE NAS 01/ 241 31 48PIŠITE NAMBrezplačna številka: 080 11 08
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
  
KOMPLET REVIJ MOJ PLANET + PIL
komplet revij moj planet + pil
Redna cena: 172,92 EUR
Akcijska cena: 129,69 EUR    
DODAJ V KOŠARICODODANO

25 % NIŽJA CENA ZA NAROČNIKE KOMPLETA 

V ceno je zajeta naročnina od septembra 2023 do avgusta 2024. Prejeli boste 11 izvodov obeh revij, od katerih sta dve številki (poletni) obsežnejši. Naročilo velja do preklica.


Revija Moj planet vabi k raziskovanju, spodbuja zanimanje za naravoslovje in krepi povezanost z naravo. Od 8. leta naprej.

Nekje v drugem triletju se pri šolarjih počasi že izoblikujejo interesi. Takrat je čas, da navdušenci nad naravo, naravoslovjem, mladi pustolovci in raziskovalci dobijo svojo revijo – Moj planet.

V reviji boste našli zanimiva in privlačno napisana besedila, prilagojena starosti bralcev, ki jih dopolnjujejo odlične barvne fotografije in ilustracije.

Z revijo se mladi bralci naučijo raziskovati svet okoli sebe. Vabi jih na pustolovske odprave po kraljestvu živali in rastlin. Uči o astronomiji, ekologiji, naravnih pojavih ter navdušuje z zanimivimi poskusi ter potepanji po Sloveniji, svetu in vesolju.

Z nasveti veterinarja pomaga poskrbeti za hišne ljubljenčke. Vabi k soustvarjanju revije v kontaktnih rubrikah in nagradnih natečajih. Razvedri s stripom in kratkočasnimi testi. Prinaša informacije in slikovno gradivo za plakate, govorne nastope …


Revija Pil pomaga premagovati izzive odraščanja, zabava, razvedri in širi obzorja. Za najstnike.

Pil se raznolikih tem o odraščanju loteva rahločutno, taktno in najstnikom privlačno. Poleg »pop« vsebin (glasba, film, moda …) ponuja tudi resnejše teme.

Spodbuja bralne navade in širi splošno razgledanost ter skrbi za lep jezik in estetsko oblikovanje.

Primeren je za dekleta IN fante. Vabi k soustvarjanju revije z mnenji, nasveti in zgodbami. Privzgaja zdrave vrednote, sočutje in skrb za drugega.

Revija najstnikom pomaga, da zrastejo v samozavestne, razgledane in samostojne odrasle. 
                                   
Ob naročilu kompleta revij Moj planet in Pil boste ob novembrskih številkah prejeli kar dve naročniški darili: 
živalski koledar 2024 in Pilovo beležko 2023/24
        
 MLADINSKA    MLADINSKA  

Ob naročilu kompleta dveh revij pa prejmete še 2 brezplačni kodi za 3-mesečni dostop do mobilne aplikacije Mladinska knjiga PLUS, kjer boste našli pravljice za otroke, zgodbe za mladostnike ter romane in priročnike za starše.