Info
Oddelki
POKLIČITE NAS 01/ 241 31 48PIŠITE NAMBrezplačna številka: 080 11 08
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
  
REVIJA MOJ PLANET - letna naročnina
revija moj planet - letna naročnina
Redna cena: 91,20 EUR
Akcijska cena: 77,40 EUR    
DODAJ V KOŠARICODODANO

15 % NIŽJA CENA ZA NAROČNIKE + DARILA

V ceno je zajeta naročnina od septembra 2024 do avgusta 2025. Prejeli boste 11 številk (od teh je ena številka – poletna – obsežnejša).
V tej ponudbi boste deležni 15 % popusta (glede na ceno v prosti prodaji), novembra pa boste prejeli še aktivacijsko kodo Učimse in naročniško darilo (stenski koledar). Naročilo velja do preklica.


Revija Moj planet vabi k raziskovanju, spodbuja zanimanje za naravoslovje in krepi povezanost z naravo.
Od 8. leta naprej.


Nekje v drugem triletju se pri šolarjih počasi že izoblikujejo interesi. Takrat je čas, da navdušenci nad naravo, naravoslovjem, mladi pustolovci in raziskovalci dobijo svojo revijo – Moj planet.

V reviji boste našli zanimiva in privlačno napisana besedila, prilagojena starosti bralcev, ki jih dopolnjujejo odlične barvne fotografije in ilustracije.

Z revijo se mladi bralci naučijo raziskovati svet okoli sebe. Vabi jih na pustolovske odprave po kraljestvu živali in rastlin. Uči o astronomiji, ekologiji, naravnih pojavih ter navdušuje z zanimivimi poskusi ter potepanji po Sloveniji, svetu in vesolju.

Z nasveti veterinarja pomaga poskrbeti za hišne ljubljenčke. Vabi k soustvarjanju revije v kontaktnih rubrikah in nagradnih natečajih. Razvedri s stripom in kratkočasnimi testi. Prinaša informacije in slikovno gradivo za plakate, govorne nastope …