Info
Oddelki
POKLIČITE NAS 01/ 241 31 48PIŠITE NAMBrezplačna številka: 080 11 08
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
  
KOMPLET REVIJ CICI ZABAVNIK + GEA
komplet revij cici zabavnik + gea
Redna cena: 65,45 EUR
Akcijska cena: 49,09 EUR    
DODAJ V KOŠARICODODANO

25 % NIŽJA CENA ZA NAROČNIKE KOMPLETA 

V ceno je zajeta naročnina od aprila do avgusta 2023. Prejeli boste 4 izvode revije Cici zabavnik, od teh je poletna številka obsežnejša, in 5 izvodov revije Gea.


Revija Cici zabavnik z ugankarskimi nalogami in zabavnimi dejavnostmi spodbuja miselni razvoj otroka, ustvarjalnost in motorične spretnosti. Od 5. leta naprej.

Cici zabavnik pomaga petletnikom in šolarjem prvega triletja aktivno preživljati prosti čas. Z reševanjem zabavnih nalog pomaga otroku igraje razvijati samostojnost, pozornost, logično mišljenje, motoriko, vztrajnost in zbranost.

Cici zabavnik je odlična revija za zabavno treniranje možkančkov. Otroke vabi k ustvarjanju s preprostimi in zlahka dostopnimi materiali, ponuja tečaj risanja in zgibanja papirja.

V šoli ponuja odlično popestritev jutranjega varstva ali podaljšanega bivanja. Z reševanjem ugank v reviji otrok pridobiva kondicijo reševanja nalog in je ob vsaki rešeni nalogi nagrajen z občutkom zmage. Tako krepi svojo samozavest in se navaja na sproščeno sprejemanje izzivov v šoli in življenju.  


Revija Gea - Aktualne naravoslovne in družboslovne teme z vsega sveta, namigi za izlete in potepanja, odlični intervjuji. Za vso družino.

Revija Gea sodi med najkvalitetnejše slovenske mesečnike. Gea je izvirna slovenska poljudnoznanstvena revija, priljubljena že več kot 30 let.

Revija spodbuja dejaven življenjski slog in vseživljenjsko radovednost. Navdušuje z aktualnimi raznolikimi temami o dogajanju okrog nas, prinaša naravoslovne in družboslovne vsebine z vsega sveta ter poljudno predstavlja znanost in tehnologijo.

Razumljivo in privlačno napisani članki pritegnejo bralce različnih starosti. Ustvarjajo jo vrhunski avtorji in pisci z različnih področij. Prinaša pa tudi informacije in odlično slikovno gradivo za plakate, govorne nastope.