Info
Oddelki
POSEBNA PONUDBA ZA ČLANE TUŠ KLUBA
POKLIČITE NAS 01/ 241 31 48PIŠITE NAMBrezplačna številka: 080 11 08
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
  
KOMPLET REVIJ CICI ZABAVNIK + PIL
KOMPLET REVIJ CICI ZABAVNIK + PIL
Redna cena: 78,56 EUR
Akcijska cena: 58,91 EUR    
DODAJ V KOŠARICODODANO

25 % NIŽJA CENA ZA NAROČNIKE KOMPLETA 

V ceno je zajeta naročnina od marca do avgusta 2023. Prejeli boste 5 izvodov obeh revij, od katerih sta dve (poletni) obsežnejši.


Revija Cici zabavnik z ugankarskimi nalogami in zabavnimi dejavnostmi spodbuja miselni razvoj otroka, ustvarjalnost in motorične spretnosti. Od 5. leta naprej.

Cici zabavnik pomaga petletnikom in šolarjem prvega triletja aktivno preživljati prosti čas. Z reševanjem zabavnih nalog pomaga otroku igraje razvijati samostojnost, pozornost, logično mišljenje, motoriko, vztrajnost in zbranost.

Cici zabavnik je odlična revija za zabavno treniranje možkančkov. Otroke vabi k ustvarjanju s preprostimi in zlahka dostopnimi materiali, ponuja tečaj risanja in zgibanja papirja.

V šoli ponuja odlično popestritev jutranjega varstva ali podaljšanega bivanja. Z reševanjem ugank v reviji otrok pridobiva kondicijo reševanja nalog in je ob vsaki rešeni nalogi nagrajen z občutkom zmage. Tako krepi svojo samozavest in se navaja na sproščeno sprejemanje izzivov v šoli in življenju.  


Revija Pil pomaga premagovati izzive odraščanja, zabava, razvedri in širi obzorja. Za najstnike.

Pil se raznolikih tem o odraščanju loteva rahločutno, taktno in najstnikom privlačno. Poleg »pop« vsebin (glasba, film, moda …) ponuja tudi resnejše teme.

Spodbuja bralne navade in širi splošno razgledanost ter skrbi za lep jezik in estetsko oblikovanje.

Primeren je za dekleta IN fante. Vabi k soustvarjanju revije z mnenji, nasveti in zgodbami. Privzgaja zdrave vrednote, sočutje in skrb za drugega.

Revija najstnikom pomaga, da zrastejo v samozavestne, razgledane in samostojne odrasle.