Info
Oddelki
POKLIČITE NAS 01/ 241 31 48PIŠITE NAMBrezplačna številka: 080 11 08
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
  
KOMPLET REVIJ CICI ZABAVNIK + MOJ PLANET
komplet revij cici zabavnik + moj planet
Redna cena: 169,44 EUR
Akcijska cena: 127,08 EUR    
DODAJ V KOŠARICODODANO

25 % NIŽJA CENA ZA NAROČNIKE KOMPLETA 

V ceno je zajeta naročnina od septembra 2023 do avgusta 2024. Prejeli boste 11 izvodov obeh revij, od katerih sta dve številki (poletni) obsežnejši. Naročilo velja do preklica.


Revija Cici zabavnik z ugankarskimi nalogami in zabavnimi dejavnostmi spodbuja miselni razvoj otroka, ustvarjalnost in motorične spretnosti. Od 5. leta naprej.

Cici zabavnik pomaga petletnikom in šolarjem prvega triletja aktivno preživljati prosti čas. Z reševanjem zabavnih nalog pomaga otroku igraje razvijati samostojnost, pozornost, logično mišljenje, motoriko, vztrajnost in zbranost.

Cici zabavnik je odlična revija za zabavno treniranje možkančkov. Otroke vabi k ustvarjanju s preprostimi in zlahka dostopnimi materiali, ponuja tečaj risanja in zgibanja papirja.

V šoli ponuja odlično popestritev jutranjega varstva ali podaljšanega bivanja. Z reševanjem ugank v reviji otrok pridobiva kondicijo reševanja nalog in je ob vsaki rešeni nalogi nagrajen z občutkom zmage. Tako krepi svojo samozavest in se navaja na sproščeno sprejemanje izzivov v šoli in življenju.  


Revija Moj planet vabi k raziskovanju, spodbuja zanimanje za naravoslovje in krepi povezanost z naravo. Od 8. leta naprej.

Nekje v drugem triletju se pri šolarjih počasi že izoblikujejo interesi. Takrat je čas, da navdušenci nad naravo, naravoslovjem, mladi pustolovci in raziskovalci dobijo svojo revijo – Moj planet.

V reviji boste našli zanimiva in privlačno napisana besedila, prilagojena starosti bralcev, ki jih dopolnjujejo odlične barvne fotografije in ilustracije.

Z revijo se mladi bralci naučijo raziskovati svet okoli sebe. Vabi jih na pustolovske odprave po kraljestvu živali in rastlin. Uči o astronomiji, ekologiji, naravnih pojavih ter navdušuje z zanimivimi poskusi ter potepanji po Sloveniji, svetu in vesolju.

Z nasveti veterinarja pomaga poskrbeti za hišne ljubljenčke. Vabi k soustvarjanju revije v kontaktnih rubrikah in nagradnih natečajih. Razvedri s stripom in kratkočasnimi testi. Prinaša informacije in slikovno gradivo za plakate, govorne nastope …

Ob naročilu kompleta revij Cici zabavnik in Moj planet boste ob novembrskih številkah prejeli kar dve naročniški darili: 
vrečo iz blaga z naramnicami in živalski koledar 2024
        
 MLADINSKA    MLADINSKA  


Ob naročilu kompleta dveh revij pa prejmete še 2 brezplačni kodi za 3-mesečni dostop do mobilne aplikacije Mladinska knjiga PLUS, kjer boste našli pravljice za otroke, zgodbe za mladostnike ter romane in priročnike za starše.