Info
Oddelki
POKLIČITE NAS 01/ 241 31 48PIŠITE NAMBrezplačna številka: 080 11 08
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
  
REVIJA CICI ZABAVNIK - letna naročnina
revija cici zabavnik - letna naročnina
Redna cena: 84,72 EUR
Akcijska cena: 72,00 EUR    
DODAJ V KOŠARICODODANO

15 % NIŽJA CENA ZA NAROČNIKE

V ceno je zajeta naročnina od maja 2024 do aprila 2025. V tej ponudbi boste deležni 15 % popusta (glede na ceno v prosti prodaji). Prejeli boste 11 številk (od teh je ena številka – poletna – obsežnejša). Naročilo velja do preklica.


Revija Cici zabavnik z ugankarskimi nalogami in zabavnimi dejavnostmi spodbuja miselni razvoj otroka, ustvarjalnost in motorične spretnosti.
Od 5. leta naprej.


Cici zabavnik pomaga petletnikom in šolarjem prvega triletja aktivno preživljati prosti čas. Z reševanjem zabavnih nalog pomaga otroku igraje razvijati samostojnost, logično mišljenje in motoriko.

Cici zabavnik je odlična revija za zabavno treniranje možgančkov. Zabavne naloge spodbujajo razvoj miselnih povezav, krepijo zmožnost dolgotrajne koncentracije in vztrajnosti.

V reviji boste našli odlične vaje za tekmovanje iz logike!

V šoli ponuja odlično popestritev jutranjega varstva ali podaljšanega bivanja. Z reševanjem ugank v reviji otrok pridobiva kondicijo reševanja nalog in je ob vsaki rešeni nalogi nagrajen z občutkom zmage. Tako krepi svojo samozavest in se navaja na sproščeno sprejemanje izzivov v šoli in življenju.