Info
Oddelki
POKLIČITE NAS 01/ 241 31 48PIŠITE NAMBrezplačna številka: 080 11 08
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
  
KOMPLET REVIJ CICIBAN + GEA
komplet revij ciciban + gea
Redna cena: 66,00 EUR
Akcijska cena: 49,50 EUR    
DODAJ V KOŠARICODODANO

25 % NIŽJA CENA ZA NAROČNIKE KOMPLETA 

V ceno je zajeta naročnina od aprila do avgusta 2023. Prejeli boste 4 izvode revije Ciciban, od katerih je poletna številka obsežnejša, in 5 izvodov revije Gea.


Revija Ciciban prijazno vabi k branju s kakovostno književnostjo, poljudnimi besedili, vrhunskimi ilustracijami in zabavnimi nalogami. Od 6. leta naprej.

Čudovite pravljice, zgodbe, pesmi in uganke najboljših avtorjev so hrana za domišljijo. Vabijo k samostojnemu branju ali večernemu branju skupaj z odraslim ter ponujajo dobro izhodišče za pogovor in razvoj vrednot.

Leposlovna besedila dopolnjujejo poljudni in novinarski članki za spoznanje narave, sveta in družbe. Otrok počasi odkriva področja, ki ga še posebej zanimajo: bere o živalih ali o najnovejših dosežkih tehnike, o športu ali o vesolju, o novih knjigah ali filmih.

Vrhunske ilustracije in fotografije otroka pritegnejo in razvijajo njegov estetski čut. Različno dolga besedila in pregledno oblikovanje ga spodbujajo k branju na papirju, ki je nujno za uspešno in poglobljeno učenje.

Z igrivimi nalogami za samostojno reševanje se neobremenjeno uri v pozornem opazovanju, logičnem sklepanju, jezikovnem izražanju, matematičnih predstavah ter ob reševanju krepi samozavest.


Revija Gea - Aktualne naravoslovne in družboslovne teme z vsega sveta, namigi za izlete in potepanja, odlični intervjuji. Za vso družino.

Revija Gea sodi med najkvalitetnejše slovenske mesečnike. Gea je izvirna slovenska poljudnoznanstvena revija, priljubljena že več kot 30 let.

Revija spodbuja dejaven življenjski slog in vseživljenjsko radovednost. Navdušuje z aktualnimi raznolikimi temami o dogajanju okrog nas, prinaša naravoslovne in družboslovne vsebine z vsega sveta ter poljudno predstavlja znanost in tehnologijo.

Razumljivo in privlačno napisani članki pritegnejo bralce različnih starosti. Ustvarjajo jo vrhunski avtorji in pisci z različnih področij. Prinaša pa tudi informacije in odlično slikovno gradivo za plakate, govorne nastope.