Info
Oddelki
POSEBNA PONUDBA ZA ČLANE TUŠ KLUBA
POKLIČITE NAS 01/ 241 31 48PIŠITE NAMBrezplačna številka: 080 11 08
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
  
KOMPLET REVIJ CICIBAN + PIL
KOMPLET REVIJ CICIBAN + PIL
Redna cena: 79,21 EUR
Akcijska cena: 59,40 EUR    
DODAJ V KOŠARICODODANO

25 % NIŽJA CENA ZA NAROČNIKE KOMPLETA 

V ceno je zajeta naročnina od marca do avgusta 2023. Prejeli boste 5 izvodov obeh revij, od katerih sta dve (poletni) obsežnejši.


Revija Ciciban prijazno vabi k branju s kakovostno književnostjo, poljudnimi besedili, vrhunskimi ilustracijami in zabavnimi nalogami. Od 6. leta naprej.

Čudovite pravljice, zgodbe, pesmi in uganke najboljših avtorjev so hrana za domišljijo. Vabijo k samostojnemu branju ali večernemu branju skupaj z odraslim ter ponujajo dobro izhodišče za pogovor in razvoj vrednot.

Leposlovna besedila dopolnjujejo poljudni in novinarski članki za spoznanje narave, sveta in družbe. Otrok počasi odkriva področja, ki ga še posebej zanimajo: bere o živalih ali o najnovejših dosežkih tehnike, o športu ali o vesolju, o novih knjigah ali filmih.

Vrhunske ilustracije in fotografije otroka pritegnejo in razvijajo njegov estetski čut. Različno dolga besedila in pregledno oblikovanje ga spodbujajo k branju na papirju, ki je nujno za uspešno in poglobljeno učenje.

Z igrivimi nalogami za samostojno reševanje se neobremenjeno uri v pozornem opazovanju, logičnem sklepanju, jezikovnem izražanju, matematičnih predstavah ter ob reševanju krepi samozavest.


Revija Pil pomaga premagovati izzive odraščanja, zabava, razvedri in širi obzorja. Za najstnike.

Pil se raznolikih tem o odraščanju loteva rahločutno, taktno in najstnikom privlačno. Poleg »pop« vsebin (glasba, film, moda …) ponuja tudi resnejše teme.

Spodbuja bralne navade in širi splošno razgledanost ter skrbi za lep jezik in estetsko oblikovanje.

Primeren je za dekleta IN fante. Vabi k soustvarjanju revije z mnenji, nasveti in zgodbami. Privzgaja zdrave vrednote, sočutje in skrb za drugega.

Revija najstnikom pomaga, da zrastejo v samozavestne, razgledane in samostojne odrasle.