Info
Oddelki
POKLIČITE NAS 01/ 241 31 48PIŠITE NAMBrezplačna številka: 080 11 08
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
  
KOMPLET REVIJ CICIBAN + MOJ PLANET
komplet revij ciciban + moj planet
Redna cena: 171,24 EUR
Akcijska cena: 128,43 EUR    
DODAJ V KOŠARICODODANO

25 % NIŽJA CENA ZA NAROČNIKE KOMPLETA 

V ceno je zajeta naročnina od septembra 2023 do avgusta 2024. Prejeli boste 11 izvodov obeh revij, od katerih sta dve številki (poletni) obsežnejši. Naročilo velja do preklica.


Revija Ciciban prijazno vabi k branju s kakovostno književnostjo, poljudnimi besedili, vrhunskimi ilustracijami in zabavnimi nalogami. Od 6. leta naprej.

Čudovite pravljice, zgodbe, pesmi in uganke najboljših avtorjev so hrana za domišljijo. Vabijo k samostojnemu branju ali večernemu branju skupaj z odraslim ter ponujajo dobro izhodišče za pogovor in razvoj vrednot.

Leposlovna besedila dopolnjujejo poljudni in novinarski članki za spoznanje narave, sveta in družbe. Otrok počasi odkriva področja, ki ga še posebej zanimajo: bere o živalih ali o najnovejših dosežkih tehnike, o športu ali o vesolju, o novih knjigah ali filmih.

Vrhunske ilustracije in fotografije otroka pritegnejo in razvijajo njegov estetski čut. Različno dolga besedila in pregledno oblikovanje ga spodbujajo k branju na papirju, ki je nujno za uspešno in poglobljeno učenje.

Z igrivimi nalogami za samostojno reševanje se neobremenjeno uri v pozornem opazovanju, logičnem sklepanju, jezikovnem izražanju, matematičnih predstavah ter ob reševanju krepi samozavest.


Revija Moj planet vabi k raziskovanju, spodbuja zanimanje za naravoslovje in krepi povezanost z naravo. Od 8. leta naprej.

Nekje v drugem triletju se pri šolarjih počasi že izoblikujejo interesi. Takrat je čas, da navdušenci nad naravo, naravoslovjem, mladi pustolovci in raziskovalci dobijo svojo revijo – Moj planet.

V reviji boste našli zanimiva in privlačno napisana besedila, prilagojena starosti bralcev, ki jih dopolnjujejo odlične barvne fotografije in ilustracije.

Z revijo se mladi bralci naučijo raziskovati svet okoli sebe. Vabi jih na pustolovske odprave po kraljestvu živali in rastlin. Uči o astronomiji, ekologiji, naravnih pojavih ter navdušuje z zanimivimi poskusi ter potepanji po Sloveniji, svetu in vesolju.

Z nasveti veterinarja pomaga poskrbeti za hišne ljubljenčke. Vabi k soustvarjanju revije v kontaktnih rubrikah in nagradnih natečajih. Razvedri s stripom in kratkočasnimi testi. Prinaša informacije in slikovno gradivo za plakate, govorne nastope …
 
Ob naročilu kompleta revij Ciciban in Moj planet boste ob novembrskih številkah prejeli kar dve naročniški darili: 
zbirko pesmic Abecednice in živalski koledar 2024
        
 MLADINSKA    MLADINSKA  


Ob naročilu kompleta dveh revij pa prejmete še 2 brezplačni kodi za 3-mesečni dostop do mobilne aplikacije Mladinska knjiga PLUS, kjer boste našli pravljice za otroke, zgodbe za mladostnike ter romane in priročnike za starše.