Info
Oddelki
POKLIČITE NAS 01/ 241 31 48PIŠITE NAMBrezplačna številka: 080 11 08
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
  
REVIJA CICIBAN - letna naročnina
revija ciciban - letna naročnina
Redna cena: 93,96 EUR
Akcijska cena: 79,80 EUR    
DODAJ V KOŠARICODODANO

15 % NIŽJA CENA ZA NAROČNIKE + DARILA

V ceno je zajeta naročnina od septembra 2024 do avgusta 2025. Prejeli boste 11 številk (od teh je ena številka – poletna – obsežnejša).
V tej ponudbi boste deležni 15 % popusta (glede na ceno v prosti prodaji), novembra pa boste prejeli še aktivacijsko kodo Učimse in naročniško darilo (slikanico). Naročilo velja do preklica.


Revija Ciciban prijazno vabi k branju s kakovostno književnostjo, poljudnimi besedili, vrhunskimi ilustracijami in zabavnimi nalogami.
Od 6. leta naprej.


Čudovite pravljice, zgodbe, pesmi in uganke najboljših avtorjev so hrana za domišljijo. Vabijo k samostojnemu branju ali večernemu branju skupaj z odraslim ter ponujajo dobro izhodišče za pogovor in razvoj vrednot.

Leposlovna besedila dopolnjujejo poljudni in novinarski članki za spoznanje narave, sveta in družbe. Otrok počasi odkriva področja, ki ga še posebej zanimajo: bere o živalih ali o najnovejših dosežkih tehnike, o športu ali o vesolju, o novih knjigah ali filmih.

Vrhunske ilustracije in fotografije otroka pritegnejo in razvijajo njegov estetski čut. Različno dolga besedila in pregledno oblikovanje ga spodbujajo k branju na papirju, ki je nujno za uspešno in poglobljeno učenje.

Z igrivimi nalogami za samostojno reševanje se neobremenjeno uri v pozornem opazovanju, logičnem sklepanju, jezikovnem izražanju, matematičnih predstavah ter ob reševanju krepi samozavest.