Info
Oddelki
POKLIČITE NAS 01/ 241 31 48PIŠITE NAMBrezplačna številka: 080 11 08
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
  
KOMPLET REVIJ CICIDO + MOJ PLANET
komplet revij cicido + moj planet
Redna cena: 171,24 EUR
Akcijska cena: 128,43 EUR    
DODAJ V KOŠARICODODANO

25 % NIŽJA CENA ZA NAROČNIKE KOMPLETA 

V ceno je zajeta naročnina od septembra 2023 do avgusta 2024. Prejeli boste 11 izvodov obeh revij, od katerih sta dve številki (poletni) obsežnejši. Naročilo velja do preklica.


Revija Cicido vsestransko spodbuja razvoj predšolskega otroka. Od 2. leta naprej.

Cicido je premišljeno zasnovana revija za predšolske malčke. Otroke spodbuja na najpomembnejših področjih razvoja in jih vabi k branju v naročju starša, pripovedovanju, plesu, razmišljanju, gibanju, ustvarjanju …

Zgodbice iz vsakdanjega življenja, pravljice, rimanice in pesmi, uganke in druge vsebine najboljših avtorjev.

Za predšolskega malčka so še posebno pomembne vrhunske ilustracije in dobre fotografije, saj ga pritegnejo prej kot besedilo. So otrokovo okno v svet, z njimi razvija svoj estetski čut in se navaja branja na papirju.

S preprostimi, a učinkovitimi igrivimi nalogami se otrok mimogrede veliko nauči in se počasi in sproščeno pripravlja na šolo. Uri pozorno opazovanje, jezikovne in matematične zmožnosti, logično razmišljanje, povezovanje ter postaja vse bolj ustvarjalen.


Revija Moj planet vabi k raziskovanju, spodbuja zanimanje za naravoslovje in krepi povezanost z naravo. Od 8. leta naprej.

Nekje v drugem triletju se pri šolarjih počasi že izoblikujejo interesi. Takrat je čas, da navdušenci nad naravo, naravoslovjem, mladi pustolovci in raziskovalci dobijo svojo revijo – Moj planet.

V reviji boste našli zanimiva in privlačno napisana besedila, prilagojena starosti bralcev, ki jih dopolnjujejo odlične barvne fotografije in ilustracije.

Z revijo se mladi bralci naučijo raziskovati svet okoli sebe. Vabi jih na pustolovske odprave po kraljestvu živali in rastlin. Uči o astronomiji, ekologiji, naravnih pojavih ter navdušuje z zanimivimi poskusi ter potepanji po Sloveniji, svetu in vesolju.

Z nasveti veterinarja pomaga poskrbeti za hišne ljubljenčke. Vabi k soustvarjanju revije v kontaktnih rubrikah in nagradnih natečajih. Razvedri s stripom in kratkočasnimi testi. Prinaša informacije in slikovno gradivo za plakate, govorne nastope …

Ob naročilu kompleta revij Cicido in Moj planet boste ob novembrskih številkah prejeli dve naročniški darili: 
zbirko pravljic Palček Bradica in živalski koledar 2024 
        
MLADINSKA  MLADINSKA      


Ob naročilu kompleta dveh revij pa prejmete še 2 brezplačni kodi za 3-mesečni dostop do mobilne aplikacije Mladinska knjiga PLUS, kjer boste našli pravljice za otroke, zgodbe za mladostnike ter romane in priročnike za starše.